Gezinsproblemen

Gezinsproblemen: soms kom je er niet uit

In elk gezin komen ruzies voor. Meestal los je het samen weer op. Maar soms komen ruzies veel vaker voor en kom je er niet meer samen uit. Dat gaat ten koste van de sfeer in huis, waardoor je met elkaar in een negatieve spiraal terechtkomt. De balans raakt zoek. Bij In de Bres helpen we je bij gezinsproblemen om je gezin weer in balans te brengen.

Hoe ontstaan gezinsproblemen?

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor er zorgen zijn ontstaan in het gezin. Soms is er sprake van een onderliggend gedragsprobleem. Of er kan sprake zijn van psychische problemen of van een persoonlijkheidsprobleem bij een van de gezinsleden. Als er gezinsproblemen zijn in je gezin, is hulp vragen een goede stap. Bij In de Bres willen we samen met jullie stilstaan bij deze zorgen en op zoek gaan naar mogelijkheden om hieruit te komen.

Systeemtherapie: hulp bij gezinsproblemen

Het voelt vaak als falen als je niet zelf je gezinsproblemen kunt oplossen. Soms lukt het gewoon niet om daar zelf een weg in te vinden. Wacht niet te lang met hulp zoeken. We helpen je graag verder. Samen werken we aan het versterken van jullie onderlinge band en aan het verbeteren van de relaties in jullie gezin.

Ik wil meer weten over

Heb je vragen over gezinsproblemen? Neem gerust contact op.

Ik wil me aanmelden