Relatieproblemen

Relatieproblemen: hoe nu verder?

In bijna elke relatie komen wel eens ruzies voor. Meestal praat je een ruzie uit en kun je samen verder. In een gezonde relatie is er voldoende begrip en veiligheid om te zeggen wat je vindt, voelt en bezighoudt. Maar heb je steeds dezelfde ruzies met je partner? Zie je terugkerende patronen, zoals elkaar verwijten maken of je terugtrekken en afsluiten voor elkaar? Voel je je niet gezien en begrepen door je partner? Ervaar je steeds meer afstand en kom je er samen niet uit? Bij In de Bres gaan we samen met jullie op zoek naar mogelijkheden om uit de relatieproblemen te komen, zodat jullie beiden kunnen groeien in een gezonde relatie.

Relatietherapie: hulp bij relatieproblemen

Het voelt vaak als falen als je niet zelf de relatieproblemen kunt oplossen. Soms lukt het gewoon niet om daar zelf een weg in te vinden. Wacht niet te lang met hulp zoeken. We helpen je graag verder. Samen werken we aan het versterken van jullie onderlinge band en aan het verbeteren van jullie relatie.

Wanneer wordt hulp bij relatieproblemen vergoed?

Hulp bij relatieproblemen wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Heb jij of je partner daarnaast last van psychische problemen, dan kan het zijn dat de behandeling daarvan wel vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Ik wil meer weten over

Heb je vragen over hulp bij relatieproblemen? We staan je graag te woord.

Ik wil me aanmelden