Werken bij

Bij In de Bres werken momenteel ongeveer dertig medewerkers. Samen zorgen zij voor een prettige, informele en ongedwongen werksfeer. We vinden het belangrijk om vanuit verschillende kerkelijke achtergronden onze christelijke identiteit met elkaar te delen en te beleven. Er is dan ook ruimte voor bezinning en gebed. Daarnaast is er aandacht voor professionele ontwikkeling en scholing. We verwachten van onze medewerkers dat ze overtuigd christen zijn, interkerkelijk georiënteerd en dat ze achter de doelstellingen van In de Bres staan.

Vacatures

Spreekt dit je aan? Wil jij ook werken bij In de Bres en mensen met psychische klachten op weg helpen naar herstel? Klik op de link om te kijken of we een vacature hebben die bij je past.
https://werkenbij.forta.nl/indebres

Stages

Behandelstage Vaktherapie Beeldend.
Dit is een stageplek voor derde of vierdejaars studenten van de Hogeschool Leeuwarden. De stage start in september en is voor 3 dagen in de week op onze locatie in Drachten. De eerstvolgende startdatum is september 2024. Op deze plek kan gesolliciteerd worden door een brief en CV te versturen naar info@indebres.nl.

Stage Orthopedagogiek.
Deze stageplek is voor masterstudenten van de RUG. De stage start in september en is voor 2 dagen per week op onze locatie in Drachten. De eerstvolgende startdatum is september 2024. De stageplek zal aangeboden worden via de RUG en vragen over procedure kunnen gesteld worden bij de faculteit Orthopedagogiek.

Stage Psychologie
Deze stageplek is bedoeld voor masterstudenten Psychologie. De stage start in september of februari en is voor 2 of 3 dagen per week bij het team voor volwassenenzorg. De stage wordt gelopen op de locatie in Drachten en/of Groningen.  De eerstvolgende startdatum is februari 2025. Op deze plek kan gesolliciteerd worden door een brief en CV te versturen naar info@indebres.nl.

Open sollicitatie

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt het je leuk om onze organisatie te komen versterken? Dan is een open sollicitatiebrief met CV altijd welkom. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-277 4500.