Verwijzers

Op zoek naar een professionele partner in behandeling van psychische problemen?

Heb je cliënten met psychische problemen als depressie, overbelasting, angstklachten of paniekaanvallen, trauma, autisme, persoonlijkheids- of gedragsproblemen, relatie-, gezins- of opvoedingsproblemen? In de Bres is een christelijke GGZ-instelling voor kinderen en hun ouders, jongeren en volwassenen. wij bieden Specialistische Jeugdhulp, Basis GGZ en Specialistische GGZ. Wij zijn een professionele, betrouwbare partner die jouw cliënt op weg helpt naar herstel.

Professionele behandeling voor cliënten

Onze behandelaren bieden hulp aan kinderen en hun ouders, jongeren, volwassenen en gezinnen. De behandeling kan onder andere bestaan uit individuele gesprekken en uit ouderbegeleidingsgesprekken, waarbij de behandelaar inzicht geeft in de psychische problemen en het gedrag van een kind. Ook is aanvullende therapie mogelijk, zoals beeldende therapie of systeemtherapie (gezinstherapie). Eventueel kan het gebruik van medicatie onderdeel zijn van een behandeling. Klik hier voor meer informatie over ons behandelaanbod en de wachttijden.

Verwijzen voor psychische hulp

Wil je iemand naar ons verwijzen? Dat kan via Zorgdomein of door een schriftelijke verwijzing naar ons centrale postadres (zie adres onderaan de pagina). Wordt het probleem van je cliënt niet genoemd op deze pagina, neem dan gerust contact op voor overleg. Op basis van de verwijzing en de intake bekijken we of we passende hulp kunnen bieden. Kunnen we jouw cliënt niet in behandeling nemen, dan word je daar uiteraard over geïnformeerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat In de Bres voor jouw cliënt kan betekenen? Wil je overleggen over een verwijzing of over een cliënt die in behandeling is? Neem gerust contact met ons op. Of bel 088 – 277 4500. We staan je graag te woord van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.